Прагнете стати художниками? Мрієте малювати краще за всіх? Тоді КПІ ім. Ігоря Сікорського чекає на вас на спеціальності 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація у навчально-науковому видавничо-поліграфічному інституті! За цією спеціальністю передбачене складання творчого конкурсу, тому не гайте часу – реєструйтесь!
Реєстрація для участі у творчому конкурсі на спеціальність 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація буде тривати з 20 червня до 10 липня 2022 року на сайті https://anketa.kpi.ua.

Для реєстрації вам потрібно перейти за посиланням, заповнити необхідні поля та завантажити скановані копії документів. Будь ласка, уважно вносьте прізвище, ім’я та по батькові. Скановані копії документів мають бути чіткими та якісними. Якщо у вас відсутній документ про повну загальну середню освіту через те, що його ще не виготовили, візьміть відповідну довідку у вашому закладі середньої освіти та відскануйте цю довідку або отримайте у закладі відповідний скан. Після успішного проходження реєстрації вам надійде лист на вказану електронну пошту.

Творчий конкурс складається з двух частин – конкурсу портфоліо з мінімум 10 робіт та усної співбесіди зі вступником за результатами розгляду портфоліо. З інструкцією до складання портфоліо можна ознаймитись за посиланням. Усні співбесіди будуть проведені з 11 липня до 18 липня включно за окремим графіком у дистанційному режимі. З програмою та критеріями оцінювання можна ознайомитись на сайті кафедри графіки навчально-наукового видавничо-поліграфічного інституту. Для участі у конкурсі на місця за державним замовленням реєстрація та складання творчого конкурсу у визначені строки обов’язкові. Для участі у конкурсі на місця за кошти фізичних та/або юридичних осіб можна буде скласти творчий конкурс у період з 9 серпня до 16 серпня після подання електронних заяв на вступ з 29 липня до 8 серпня відповідно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *